Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 
 

 

1. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL 

Szeretné kényelmesen, otthonában átvenni a megrendelt terméket? Válassza a házhoz szállítást 2-3 munkanapon belül és a kezében foghatja megrendelését!

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?
A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mailen, sms-ben üzenetben tájékoztatjuk.

Honnan tudhatok meg bővebb információkat a csomagomról?
Csomagját összekészítés után adjuk át szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben is küldünk értesítést, valamint csomagját nyomon követheti Partnerünk online rendszerében a tőlünk kapott csomagszám beírása után.

Nem talált otthon a kézbesítő? Ingyenesen újra kiszállítjuk!
Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást. 

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében ellenőrizze le!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Szállítási díj:

Szállítási költség

Szállítási díj / csomag

0 - 29.999 Ft-ig 1.500 HUF 
30.000 Ft-tól INGYENES

 - 

 - 


Értékhatár

Amennyiben a megrendelt termék súlya meghaladja az 60 kg-ot, úgy egyedi szállítási díjat állapítunk meg. A megállapított összegről természetesen a termék kiszállítása előtt egyeztetünk a vásárlóval.

Utánvét kezelési díj

Lehetősége van a futárnál kifizetni a terméket, ennek egységes díja: 480 HUF. (Javasoljuk hogy válassza a banki átutalást vagy bankkártyás fizetési lehetőséget!)

Csomag ár 

A szállítási díj értékhatárra van meghatározva. Amennyiben a megrendelést nem tudjuk egy csomagban kiszállítani, úgy felmerülő plusz költségekről a csomag feladása előtt egyeztetünk a vásárlóval. Több termék megrendelése nem jelenti automatikusan azt, hogy nem kerülhetnek 1 csomagba! Munkatársaink mindent megtesznek hogy lehetőleg 1 csomagba kerüljenek a termékek. 

Nagyobb termékek esetén, amelyek mérete meghaladja a futárszolgálat által meghatározott maximális súlyt és térfogatot, rendszerünk a fenti táblázattól eltérően EGYEDI SZÁLLÍTÁSI DÍJAT kalkulál.

Szerződött futárszolgálati partnereink:

FámaFutár futárszolgálat

  • Telefonszám: +36 (20) 5244-777
  • Központi e-mail cím: info@famafutar.hu
  • Nyomonkövetés (Fuvarlevélszámról a futárnak történő átadást követően e-mailben tájékoztatjuk!)

 

 

 

2. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A megrendelt terméket személyesen is átveheti saját átvételi pontunkon, DÍJMENTESEN (banki átutalás, illetve a weboldalon történő bankkártyás fizetés esetén díjmentes)! Csak készpénzes fizetéssel lehet átvenni a csomagot. Kérjük amennyiben lehetőségük van rá, úgy pontos összeggel érkezzenek a termék átvételére. Köszönjük!

Átvételi pontok:

  • 3416 Tard, Vörösmarty u. 9.